11.01.2019

Hayırsever İşadamı Ahmet Ahlatcı'dan Gençlik Merkezine Destek

H
Çorum’un önce gelen iş adamlarından Ahmet Ahlatcı, Çorum’da yeni hizmete girmesi planlanan “Diyanet Gençlik Merkezi” için maddi destek sağlayacağını belirtti.

Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından makamında ziyaret edilen Ahmet Ahlatcı, misafirlerinin müftülük çalışmaları hakkında verdikleri bilgileri dinledikten sonra hazırlığını yapmakta bulundukları Gençlik Merkezi için de maddi destekte bulunacağına dair söz verdi.

Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatçı ve Çorumgaz Müdürü Kasım Kahraman’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Çorum İl Müftü Vekili ve Türkiye Diyanet Vakfı Şube Başkan Vekili Adem Aygül ve Vakıf Şube Başkan Yardımcısı ve Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu ile birlikte Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Erci Mahir Özyılmaz, Emekli Karakeçili Cami İmam-Hatibi Fikrettin Çıplak ve Vakıf Şube Temsilcisi Mustafa Ersoy da bulunmaktaydı.